Idé

I Naturfrisk gruppen er natur, miljø og mennesker i højsædet. Alle vores drikkevarer er økologiske, og vores restaurant har økologisk guldmærke. Du spørger måske dig selv, hvorfor vi brygger og producerer økologisk? Svaret er ganske enkelt: Vi mener, at der for vores børns og efterkommeres skyld er al mulig grund til at tænke og handle økologisk for at bevare balancen i naturen.

Vores overordnede bevæggrund er vores overbevisning om, at det vi putter i munden, skal være af den bedste kvalitet. Der skal ikke være rester af pesticider eller andre kemikalier, og produkterne skal laves så naturligt som muligt. Vi vil ikke anvende råvarer, som måske er dyrket på bekostning af rene søer, åer og have, rent drikkevand, biodiversiteten i vores natur og menneskers velvære.

Vi ønsker den bedste kvalitet. Vi brygger og producerer ud fra den overbevisning, at den bedste smag fås ved at benytte de bedste råvarer – og de er økologiske. Vores produkter er under løbende kontrol af Det Danske Fødevareministerium samt udenlandske kontrolinstanser. De råvarer vi anvender er blandt andet byg, spelt, humle, frugt og juice. Ved at producere alle vores produkter økologisk sikrer vi os, at vi kun anvender råvarer, som er dyrket i samklang med naturen uden brug af kemikalier, pesticider, kunstgødning, GMO med videre.

Lær mere om økologi på hjemmesiden for Økologisk Landsforening: Link til Økologi.dk

MISSION

Vi vil i harmoni med natur og miljø skabe drikkevarer, der forkæler mennesker.

VISION

At blive Danmarks førende leverandør af økologiske drikkevarer. 

VÆRDIER

  • Kærlighed til natur og mennesker
  • Innovativ og nysgerrig
  • Passion for god smag og kvalitet