Jan og Camilla Kruse Hansen i Skærbæk sælger Macarn varemærket til Naturfrisk Group pr. 15. aug. 2019, og Jan Kruse Hansen bliver ny salgs- og marketingchef og medejer i Naturfrisk Group.

Macarn ApS i Skærbæk har fået stor succes med salg af økologisk sodavand på det hjemlige marked og har netop taget hul på et eksporteventyr, der allerede nu betyder, at Macarn sodavand kan købes i så fjerne egne som Korea. For at stå bedst rustet til den stadig stigende efterspørgsel og konkurrencesituation, har ejerne Jan og Camilla Kruse Hansen derfor sagt ja til at sælge Macarn varemærket til Naturfrisk Group, der tapper sodavandene for dem i dag. De populære sodavand og Jan skilles dog ikke, da Jan Kruse Hansen ved samme lejlighed bliver ansat som ny salgs- og marketingchef for Naturfrisk Group, hvor sodavandene fortsætter under Macarn mærket og smagene. Naturfrisk Group er udover deres egne økologiske sodavand også kendte for deres Ørbæk øl som f.eks. Fynsk Forår og nu også økologisk spiritus fra Nyborg Destilleri.
”Vi er fantastisk stolte og glade for den start Macarn sodavand har fået efter kun 3 år i markedet og er utroligt taknemlige for alle, der køber vore sodavand og har bidraget til, at vi står, hvor vi gør i dag” siger Jan Kruse Hansen. ”Samtidig glæder jeg mig også meget til, at Macarn brandet bliver en del af Naturfrisk Group. Vi har altid haft en god og tæt relation, så det bliver en fornøjelse at kunne arbejde tættere sammen i fremtiden”, fortsætter han.

Macarn ApS fortsætter uændret i lokalerne i Skærbæk, dog uden salg af Macarn økologiske sodavand. Da Jan starter ved Naturfrisk Group, bliver det hans kone Camilla Kruse Hansen, der overtager direktørstolen i firmaet med den resterende del af sortimentet. ”Virksomheden har vi valgt at omdøbe, så alle der ønsker at købe Macarn sodavand henvender sig det    rette sted, nemlig ved Naturfrisk,” fortæller hun. Virksomhedens nye navn bliver: The Green Oak, hvilket refererer til det egetræ, der står i haven hos Jan og Camilla. ”Det er vigtigt for os, at vores virksomhed har et navn, som har en personlig betydning for os. Macarn betyder ”søn af Arne”, hvilket henviser til Jans far, som hed Arne. Denne gang har vi valgt vores egetræ i haven, som symbol på de forskellige grene af produkter, der vil være i firmaet. Fremtiden er lys og nu glæder vi os endnu mere til den,” slutter Camilla.

Macarn ApS fortsætter uændret i lokalerne i Skærbæk, dog uden salg af Macarn økologiske sodavand. Da Jan starter ved Naturfrisk Group, bliver det hans kone Camilla Kruse Hansen, der overtager direktørstolen i firmaet med den resterende del af sortimentet. ”Virksomheden har vi valgt at omdøbe, så alle der ønsker at købe Macarn sodavand henvender sig det rette sted, nemlig ved Naturfrisk,” fortæller hun. Virksomhedens nye navn bliver: The Green Oak, hvilket refererer til det egetræ, der står i haven hos Jan og Camilla. ”Det er vigtigt for os, at vores virksomhed har et navn, som har en personlig betydning for os. Macarn betyder ”søn af Arne”, hvilket henviser til Jans far, som hed Arne. Denne gang har vi valgt vores egetræ i haven, som symbol på de forskellige grene af produkter, der vil være i firmaet. Fremtiden er lys og nu glæder vi os endnu mere til den,” slutter Camilla.